Skip to main content

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΙΑΤΗΡ

Dr. Αλέξανδρος Αλεχίου

Η επιστημονική ομάδα του ΙΑΤΗΡ αποτελείται από έμπειρους γιατρούς και θεραπευτές που μοιράζονται την Αγάπη και τον Σεβασμό για τον συνάνθρωπο που πάσχει, την βαθειά Γνώση της Ιατρικής επιστήμης και της θεραπευτικής τέχνης και το Πάθος για συνεχιζόμενη Εξέλιξη και Πρωτοπορία. Η εξειδίκευση της ομάδας είναι η Ιατρική Ολιστική Αποκατάσταση του χρόνιου πόνου και όλων των μυοσκελετικών, νευρολογικών και ρευματολογικών παθήσεων.

  • ‘Εχουμε 20ετή εμπειρία στην Ολιστική Αποκατάσταση, με βαθειά Επιστημονική Γνώση και συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση.
  • Θεραπεύουμε και υποστηρίζουμε ταυτόχρονα το σωματικό, μεταβολικό και ψυχολογικό επίπεδο του ανθρώπου γι αυτό και τα ποσοστά της επιτυχίας μας αγγίζουν μεσοσταθμικά ανάλογα με την ηλικία και το πρόβλημα υγείας, το 90%.
  • Οι θεραπείες μας είναι φυσικές, ριζικές, άμεσες, χωρίς χημικά και παρενέργειες και έχουν μεγάλη διάρκεια και βάθος στα αποτελέσματα.
  • Είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα με υψηλή και διαφοροποιημένη εξειδίκευση που αντιμετωπίζει τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων σας. Έτσι θεραπεύουμε όχι μόνο τα συμπτώματα για τα οποία μας εμπιστεύεται ο θεραπευόμενος αλλά και πολλά άλλα που τον συνοδεύουν χρόνια, (π.χ σε μια θεραπεία για αυχενικό σύνδρομο μπορεί ταυτόχρονα να ιαθεί μια χρόνια ιγμορίτιδα, αυπνία, φούσκωμα και πόνος στο έντερο, καθώς και ο πόνος στα γόνατα με σημαντική βελτίωση της ψυχικής διάθεσης)
  • Βλέπουμε τον «Άνθρωπο» πίσω από τα συμπτώματα και τον υποστηρίζουμε για να συνδεθεί με την Εσωτερική του Δύναμη η οποία θα του επιτρέψει να κάνει όλες τις αλλαγές που χρειάζεται.
  • Μαθαίνουμε την Υγεία στους ανθρώπους καθώς και πως να την συντηρούν και να την καλλιεργούν,

ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα μας επικοινωνώντας μαζί μας ή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο “UNSUBSCRIBE” στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 61-63
113 62 ΑΘΗΝΑ 3ος ΟΡΟΦΟΣ
Τ: 211 4181 555

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 1
382 21 ΒΟΛΟΣ
Τ: 2421 307 426