Skip to main content

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Για την ομορφιά που πηγάζει από το εσωτερικό

Μια νέα προσέγγιση στην αισθητική φροντίδα, μελετημένη να παρεμβαίνει στη ρίζα του προβλήματος, όπου το καθημερινό άγχος και το πέρασμα του χρόνου αλλοιώνουν τα φυσιολογικά συστήματα. Γιατί η ομορφιά δεν μένει μόνο στην επιφάνεια, αλλά συνδυάζει ευεξία, κίνηση και υγεία.

Τρία στοιχεία σε συνέργεια

 • Τεχνολογία αιχμής
 • Καινοτόμες τεχνικές χειροθεραπείας
 • Λειτουργικά καλλυντικά προϊόντα.
Διεγείροντας τα βασικά σημεία στα οποία ρέει η ζωτική ενέργεια, ανακατανέμονται αρμονικά τα φυσιολογικά ενεργειακά φορτία. Μόνο έτσι είναι δυνατή η ριζική επίλυση συχνών προβλημάτων όπως η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, τα βαριά πόδια, η υποτονία των ιστών, η γήρανση του προσώπου και του σώματος.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η τεχνολογία δεν αντικαθιστά τη χειροθεραπεία: την ενσωματώνει και την ενισχύει. Η Omeoenergetica® δίνει μεγάλη σημασία στη μάλαξη, τόσο που έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα εντατική και αποτελεσματική μέθοδο, χρήσιμη για τη φυσιολογική αφύπνιση και επανεκκίνηση των κρυμμένων ενεργειών ολόκληρου του σώματος.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Η Omeoenergetica® χρησιμοποιεί πολύ προηγμένες τεχνολογίες, που ενημερώνονται συνεχώς με βάση τις εξελίξεις της επιστημονικής έρευνας. Διατηρώντας την αρχή ότι το σώμα πρέπει να διεγείρεται από το εσωτερικό, χωρίς την παροχή εξωτερικών και επεμβατικών παραγόντων, κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για να δρα με εξειδικευμένο τρόπο σε ένα διαφορετικό πρόβλημα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καλλυντική σειρά, βασισμένη σε λειτουργικές ουσίες, αποτέλεσμα αυστηρών πειραματισμών. Διαθέτει ιδιότητες επανενεργοποίησης των ζωτικών διεργασιών του κυττάρου, παίζει σημαντικό ρόλο στην αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος. Διακρίνεται σε επαγγελματικά προϊόντα και προϊόντα συντήρησης, που προορίζονται για το κοινό.

Η OMEOENERGETICA® ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ

Η Omeoenergetica® διεγείρει τις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος, κινητοποιώντας τις φυσιολογικές διαδικασίες της αναζωογόνησης. Οι θεραπείες είναι στοχευμένες και εξατομικευμένες γιατί κάθε δέρμα σε κάθε στιγμή, έχει διαφορετικές ανάγκες.

Η Omeoenergetica® δρά με στρατηγικό τρόπο όπου η κυτταρική φυσιολογία δείχνει σημάδια φθοράς: παρεμβαίνει άμεσα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μέσω μίας απόλυτα βιοσυβατής ενέργειας. Αποκαθιστά την αρμονία στις μεταβολικές διαδικασίες, διεγείρει τις αντίστοιχες ζωτικές και επανενεργοποιεί του φυσιολογικούς αντιγηραντικούς μηχανισμούς, χάρη στα θρεπτικά στοιχεία φυσικής προέλευσης και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

Τα βαθειά αποτελέσματα της μεθόδου οφείλονται επίσης στις απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες, προσαρμοσμένες για κάθε πρόσωπο ξεχωριστά. Το δέρμα του κάθε ατόμου διαφέρει όσον αφορά το πάχος, την ευαισθησία, την ενυδάτωση, και ο κάθε τύπος έχει διαφορετικές ανάγκες, που αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου.

Ο ειδικός της Omeoenergetica® θα μελετήσει και θα σχεδιάσει μια διαδρομή ομορφιάς βασισμένη στα χαρακτηριστικά του δέρματος σας. Επιπρόσθετα, οι θεραπείες θα περιορίσουν την τάση του αυχένα και του προσώπου, έτσι ώστε να σας προσφέρουν όχι μόνο ένα ορατό, βαθύ και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία, αλλά και ένα αίσθημα ευεξίας που δεν έχετε βιώσει ποτέ στο παρελθόν.

 • 1 – ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Γρήγορη, δυνατή και βαθειά. Ένα περιοδικό ραντεβού, βασικό για την αποκατάσταση της ζωτικότητας και της λάμψης του δέρματος, όπως και για τον τόνο χάρη στην αυξημένη παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Αλλά υπάρχουν και άλλα: ξεκινώντας από την πρώτη συνεδρία, η θεραπεία επανεκπαιδεύει το δέρμα, ακόμα και το πιό ευαίσθητο, να διατηρήσει τις φυσικές του άμυνες λειτουργικές και να επανενεργοποιήσει τις διαδικασίες αναζωογόνησης. Τα αποτελέσματα γίνονται προοδετικά όλο και περισσότερο ορατά.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 30 λεπτα.
 • 2 – ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Αποκαθιστά άμεσα την φωτεινότητα και την φρεσκάδα σε στρεσαρισμένα και γκριζαρισμένα δέρματα και εστιάζει σε ειδικές ατέλειες όπως ρυτίδες, υπερευαισθησία ή υποτονία. Περιλαμβάνει όλες τις περιοχές του άνω σώματος που σεχτίζονται με τις δεματικές κηλίδες. Συνεπώς το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εκπληκτικό και μακροβιότερο.

  Η Συνδυαστική Θεραπεία Προσώπου περιλαμβάνεις τεχνικές μάλαξης με τα χέρια, εξειδικευμένα λειτουργικά καλυντικά και τεχνολογία αιχμής. Όλα τα παραπάνω μετατρέπουν την συνεδρία σε μία πραγματική, ευχάριστη και χαλαρωτική θεραπεία ευεξίας, που συμπληρώνεται με ειδικά προιόντα φροντίδας δέρματος, επιλεγμένα από τον ειδικό σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου. Στο τέλος το αποτέλεσμα δεν θα είναι μόνο αισθητικό, αλλά θα νιώσετε μια βαθειά αίσθηση ενέργειας και ζωτικότητας.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα.

ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ –
ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΟ

Η Omeoenergetica® επανεκκινεί τις μεταβολικές διαδικασίες και επαναφέρει το σώμα πίσω στις ιδανικές συνθήκες. Το σώμα γρήγορα γίνεται νεότερο και κομψό ξανά και θα νιιώσετε αναγεννημένοι από την πρώτη συνεδρία.

Οι θεραπείες αναζωογόνησης σώματος Omeoenergetica® στοχεύουν στην ταχεία επανενεργοποίηση των φυσικών μηχανισμών που είναι απαραίτητοι για τις διαδικασίες αναζωογόνησης. Στην πραγματικότητα, είναι ειδικές για την τόνωση του μεταβολισμού του λίπους, την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, τη βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας των ιστών ή την αντιμετώπιση των κηλίδων της κυτταρίτιδας.

Πριν από κάθε θεραπεία έχει προηγηθεί μια προκαταρκτική φάση, το Reset Body, που είναι απαραίτητο για την προετοιμασία του σώματος ώστε να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την επόμενη θεραπεία.

Η μέθοδος Omeoenergetica® έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια συγκεκριμένη, διαρκή και ορατή απόκριση από την αρχή.

 • 1 – ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  Μια αποτελεσματική θεραπεία για την εστίαση της δράσης αδυνατίσματος ακριβώς εκεί που το λίπος συσσωρεύεται πιο εύκολα και επομένως είναι πιο δύσκολο να εξαλειφθεί: γλουτοί, μηροί, ισχία, μπράτσα, κοιλιά.

  Ακριβώς σε αυτές τις περιοχές η θεραπεία διεγείρει το σώμα να διαλύσει γρήγορα τα λιπίδια: ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του ιστού μεταξύ 37 και 38°C, αυξάνει την αποτελεσματικότητα της φυσικής διαδικασίας που μετατρέπει τα λίπη σε ενέργεια (λιπόλυση).

  Τα οφέλη δεν περιορίζονται στην απώλεια βάρους, αλλά μεταφράζονται επίσης σε πιο τονωμένους και ζωτικούς μύες.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα.
 • 2 – ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

  Αποτελεσματική στην γρήγορη εξάλειψη των εναποθέσεων του περιττού λίπους με φυσικό, ευχάριστο και μή επεμβατικό τρόπο.

  Το τοπικό αδυνάτισμα συνδέεται με μια βαθιά και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρο το σώμα, χάρη στη χρήση μιας τεχνολογίας αιχμής, η οποία διεγείρει τη φυσική αποδόμηση των λιπών σε απλά μόρια, που χρησιμοποιούνται στη συνέχεια από το σώμα για την παραγωγή ενέργεια.

  Όλος ο οργανισμός επωφελείται και αισθάνεται αμέσως αναγεννημένος.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα και 30 λεπτα.
 • 3 – ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  Τα γρήγορα αποτελέσματα διασφαλίζονται με μια διπλή δράση: αφενός η κυκλοφορία επανενεργοποιείται και οι συνδετικές ίνες γίνονται πιο ελαστικές, για να αποστραγγίζουν τα υγρά και να τονώνουν τον ιστό. Από την άλλη, ο μεταβολισμός των λιπών διεγείρεται, για να μειωθούν οι περιττές εναποθέσεις λίπους, οι οποίες συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου της «φλοιού πορτοκαλιού».

  Η θεραπεία όχι μόνο δίνει άμεσο, ορατό και σταθερό αποτέλεσμα, αλλά εμποδίζει και μια απλή προδιάθεση για κυτταρίτιδα να μετατραπεί σε πιο ορατή διαταραχή.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα.
 • 4 – ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  Μια πιο έντονη παρέμβαση που εάν γίνεται περιοδικά, προλαμβάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ή βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων της.

  Στις πιο σοβαρές καταστάσεις, όταν η κυτταρίτιδα γίνεται ινώδης και οιδηματώδης, οι επώδυνοι όζοι διαλύονται, η κυκλοφορία του αίματος και η λεμφική κυκλοφορία διεγείρεται για την αποβολή των περιττών υγρών και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μακροχρόνια, λόγω των φυσικών μεταβολικών διεργασιών του δέρματος. Είναι το ίδιο το σώμα που επεμβαίνει ενεργά.

  Όλα αυτά είναι επίσης μια πραγματική εμπειρία ευεξίας για τα πόδια, τα οποία ανακτούν τον τόνο και μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα.
 • 5 – ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ

  Μια ολόκληρη μέρα όρθια, πολλές ώρες στο γραφείο, έντονη σωματική δραστηριότητα, ένα μακρύ ταξίδι: όλες αυτές οι καθημερινές καταστάσεις επιβαρύνουν την αποτελεσματικότητα της κυκλοφορίας των ποδιών. Το αποτέλεσμα; Ένα δυσάρεστο αίσθημα βάρους και πρήξιμο.

  Η Βασική Θεραπεία για βαριά και κουρασμένα πόδια προορίζεται για αυτό: η αποστραγγιστική δράση του χειροκίνητου μασάζ συνδυάζεται με ειδικούς λειτουργικούς επιδέσμους, εμποτισμένους σε ένα διάλυμα πλούσιο σε αρχές αρωματοθεραπείας με αναζωογονητικές ιδιότητες.

  Σε μόλις 30 λεπτά, τα πόδια ανακτούν την ενέργεια που χρειάζονται για να ξεχάσουν το βάρος και το πρήξιμο και γίνονται ξανά δυναμικά και ελαφριά.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 30 λεπτα.
 • 6 – ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΟΔΙΑ

  Μια πιο έντονη και βαθιά θεραπεία, σχεδιασμένη για να επαναφέρει την ελαφρότητα και τη ζωντάνια στα πόδια όταν τα επίπεδα στρες είναι υψηλότερα και όταν το πρήξιμο και η κατακράτηση υγρών περιορίζουν την ποιότητα της καθημερινότητας σας.

  Η αποτελεσματική και γρήγορη δράση των τεχνολογιών αιχμής Omeoenergetica® συνοδεύεται από ένα μασάζ αποστράγγισης και συγκεκριμένα προϊόντα για την επανενεργοποίηση της κυκλοφορίας και την εξάλειψη του βάρους και του πρηξίματος, κοινά συμπτώματα μιας ταραχώδους και αγχωτικής ζωής.

  Η θεραπεία δεν είναι μόνο αποτελεσματική, αλλά είναι και μια πραγματική εμπειρία ευεξίας για τα πόδια, τα οποία θα γίνουν αμέσως πιο ανάλαφρα και ζωτικά, μια αίσθηση που θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα.
 • 7 – ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑΣ

  Δρα αποτελεσματικά στη χαλάρωση του δέρματος και είναι σχεδιασμένο για ιστούς που έχουν χάσει τον τόνο τους ή είναι λιγότερο ελαστικοί λόγω του χρόνου.

  Η θεραπεία διεγείρει τους ζωτικούς μηχανισμούς του δέρματος και των μυών, τον ενεργειακό μεταβολισμό, τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει τη λεμφική παροχέτευση. Οι ίνες κολλαγόνου αναδιοργανώνονται σε μια τακτική δομή για να δώσουν τη μέγιστη υποστήριξη στο δέρμα, ο ιστός ανακτά αμέσως τον τόνο και τη σφριγηλότητα, το δέρμα θρέφεται και αναζωογονείται σε βάθος.

  Στο τέλος της θεραπείας, η αίσθηση είναι μια ολοκληρωτική ευεξία, μιας ενέργειας που δεν έχετε ξαναζήσει.

  Η διαρκεια της θεραπειας ειναι περιπου 1 ωρα.

Αν κουραστήκατε:

 • Να πονάτε συνεχώς
 • Να έχετε μόνιμα έλλειψη ενέργειας
 • Να είσαστε σε συνεχή πίεση και άγχος
 • Να μην καταλαβαίνετε γιατί σας συμβαίνουν όλα αυτά

Κάντε το πρώτο βήμα για μία πραγματική αλλαγή!

Αν κουραστήκατε:

 • Να πονάτε συνεχώς
 • Να έχετε μόνιμα έλλειψη ενέργειας
 • Να είσαστε σε συνεχή πίεση και άγχος
 • Να μην καταλαβαίνετε γιατί σας συμβαίνουν όλα αυτά

Κάντε το πρώτο βήμα για μία πραγματική αλλαγή!

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 61-63
113 62 ΑΘΗΝΑ 3ος ΟΡΟΦΟΣ
Τ: 211 4181 555

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 1
382 21 ΒΟΛΟΣ
Τ: 2421 307 426