Skip to main content

PSYCH-K®

PSYCH-K®

Τι είναι το PSYCH-K®;

Το PSYCH-K® είναι μια απλή, διεπιστημονική και ταχύτατη διαδικασία αλλαγής υποσυνείδητων περιοριστικών πεποιθήσεων σε ενδυναμωτικές ή αλλαγής της αντίληψης μιας αγχωτικής κατάστασης σε κατάσταση γαλήνης και μη προσκόλλησης. Αυτή η μέθοδος έχει μια αποδεδειγμένη καταγραφή επιτυχίας 30 ετών όπως την έχουν βιώσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα μοναδικό μείγμα από διάφορα εργαλεία για αλλαγή, μερικά σύγχρονα και μερικά αρχαία, που προέρχονται από τη σύγχρονη έρευνα της νευροεπιστήμης, καθώς και από την αρχαία σοφία του νου/σώματος Είναι μια διαδικασία που ξεπερνά τις τυπικές μεθόδους οπτικοποίησης, θετικών δηλώσεων, δύναμης θέλησης και θετικής σκέψης, ιδιαίτερα αποτελεσματική στους τομείς της αλλαγής συμπεριφοράς/συνήθειας, ευεξίας και μείωσης του στρες.

Το υποσυνείδητό μας είναι υπεύθυνο για το 95% των πράξεών μας ενώ το συνειδητό μυαλό είναι υπεύθυνο μόνο για το 5%. Δεν γνωρίζουμε καν ότι συχνά πέφτουμε στα ίδια μοτίβα προγραμματισμού που μας εμποδίζουν να φτάσουμε στη ζωή των ονείρων μας, να βρούμε την ιδανική δουλειά, να είμαστε σε μια πλήρη και ικανοποιητική σχέση, να απολαμβάνουμε μια στοργική σχέση με τα παιδιά μας ή να αποκαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα ταλέντα μας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε τον πόνο στην ζωή μας ο οποίος δεν είναι μόνο ψυχικός αλλά σχεδόν πάντα σωματοποιείται και εμφανίζεται σε διάφορα μέρη του σώματος συμβάλλοντας στην δημιουργία όλων των χρόνιων ασθενειών.

Το PSYCH-K® είναι η τέλεια μέθοδος για να εντοπίσετε μια δύσκολη κατάσταση, να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος και να κάνετε μια αλλαγή σε υποσυνείδητο επίπεδο με μακροχρόνια και βιώσιμα αποτελέσματα. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από το PSYCH-K®;

Είναι γεγονός είναι ότι το PSYCH-K® μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά για διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι πραγματικά μια πολυλειτουργική, πολυεπιστημονική διαδικασία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους στη ζωή μετατρέποντας περιοριστικές πεποιθήσεις σε υποστηρικτικές έτσι ώστε να εκφραστεί το πλήρες δυναμικό τους στην ζωή.

Για άτομα που αντιμετωπίζουν προκλήσεις σωματικής υγείας, όπως ο χρόνιος πόνος είναι ένας τρόπος να συμπληρώνουν την τυπική ιατρική θεραπεία βοηθώντας στην ενεργοποίηση των φυσικών ιδιοτήτων αυτοθεραπείας του σώματος.

Στα χέρια ενός πνευματικού αναζητητή, είναι ένα εργαλείο για τη μείωση του άγχους με την πρόκληση μιας κατάστασης “ολόκληρου του εγκεφάλου”. Αυτή είναι μια ειδική κατάσταση συνείδησης που ενεργοποιεί και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου ταυτόχρονα και έτσι βοηθά να «καθαρίσετε το σήμα» προς την εσωτερική πνευματική σας καθοδήγηση, δημιουργώντας έτσι μια πύλη προς την ανώτερη συνείδηση. Με άλλα λόγια, το PSYCH-K® μπορεί να σας βοηθήσει δραματικά να επιταχύνετε τη δική σας πνευματική εξέλιξη!

Η εφαρμογή των αρχών, της φιλοσοφίας και της μεθοδολογίας PSYCH-K® είναι εφαρμόσιμη για την επίτευξη μεγάλης ποικιλίας στόχων, ανάλογα με τις προσωπικές επιθυμίες ή/και τις επαγγελματικές δεξιότητες του ατόμου.

Συνολικά, το PSYCH-K® βοηθά τα άτομα να αντιληφθούν συνειδητά και υποσυνείδητα τον εαυτό τους, τις περιστάσεις και τις προσωπικές τους δυνατότητες, προκειμένου να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο του PSYCH-K®: https://psych-k.com

Δείτε περισσότερα για το τι μπορεί να κάνει το PSYCH-K® και πώς μπορεί να σας βοηθήσει:

Ο Bruce Lipton, PhD, ο συγγραφέας του «The Biology of Belief» μιλά για το πώς το υποσυνείδητο μυαλό μπορεί να διαμορφώσει τη ζωή μας και πώς να αλλάξουμε περιοριστικές πεποιθήσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας.

«Σύνδεση μυαλών, πώς ξεκίνησαν όλα». Ο Rob Williams, ο εμπνευστής του PSYCH-K®, και ο Bruce Lipton μιλάνε για το πώς γνωρίστηκαν και σχημάτισαν μια δια βίου συνεργασία.

Βιβλία που υποστηρίζουν και εξηγούν το PSYCH-K®

 1. ΙΑΤΗΡ PSYCH-K

  «PSYCH-K® The Missing Peace in Your Life»
  από τον Rob Williams, τον δημιουργό του PSYCH-K®, παρέχει μια βαθύτερη κατανόηση πίσω από τη φιλοσοφία και τη διαδικασία αλλαγής που προσφέρει αυτή η μέθοδος.

 2. ΙΑΤΗΡ PSYCH-K®

  “The Biology of Belief”
  από τον Bruce Lipton, PhD και ερευνητή επιστήμονα, παρέχοντας επιστημονικές αποδείξεις ότι οι αντιλήψεις και οι πεποιθήσεις μας επηρεάζουν ουσιαστικά το σώμα και τη ζωή μας ,παρά τα γονίδιά μας.

Αν κουραστήκατε:

 • Να πονάτε συνεχώς
 • Να έχετε μόνιμα έλλειψη ενέργειας
 • Να είσαστε σε συνεχή πίεση και άγχος
 • Να μην καταλαβαίνετε γιατί σας συμβαίνουν όλα αυτά

Κάντε το πρώτο βήμα για μία πραγματική αλλαγή!

Αν κουραστήκατε:

 • Να πονάτε συνεχώς
 • Να έχετε μόνιμα έλλειψη ενέργειας
 • Να είσαστε σε συνεχή πίεση και άγχος
 • Να μην καταλαβαίνετε γιατί σας συμβαίνουν όλα αυτά

Κάντε το πρώτο βήμα για μία πραγματική αλλαγή!

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 61-63
113 62 ΑΘΗΝΑ 3ος ΟΡΟΦΟΣ
Τ: 211 4181 555

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 1
382 21 ΒΟΛΟΣ
Τ: 2421 307 426